Behandelingen

Bij CopainCopine willen we je graag laten weten wat je van ons kan verwachten.Mocht je na het lezen nog vragen hebben?
Kom dan even langs, dan beantwoorden we ze graag persoonlijk.

WASMASSAGE
Een wasmassage is niet alleen heerlijk ontspannend,het werkt ook stimulerend voor de haarwortels. Daardoor wordt je haar beter gevoed en ziet het er gezonder uit.

CONDITIONER
Je haar bestaat uit 3 lagen: de haarschubben, de haarvezel en het merg. Een conditioner zorgt ervoor dat de haarschubben weer mooi glad vallen. Het dringt door in de vezellaag en voorkomt dat het haar keratine – de stof in het haarmerg – verliest. Een conditioner geeft je haar een flinke boost die een aantal wassingen houdt.

MASKER
Bij een haarmasker dringt de werkzame stof door tot in de allerdiepste laag van het haar: het merg. Niet alleen zorgt een masker ervoor dat keratine behouden blijft en je haar een gevoede uitstraling heeft, het vult eventuele keratine tekorten zelfs aan. Een masker geeft je haar een intense voeding die ongeveer 10 wassingen doorstaat. Het krijgt een enorme oppepper, extra souplesse en glans en is makkelijker doorkambaar.

WARME HANDDOEK BEHANDELING
Bij warme handdoek behandeling wordt er een speciale, warme handdoek om het haar geslagen. De verzorgende producten die zijn aangebracht, krijgen door de warmte een extra boost zodat ze nog intensiever hun werk kunnen doen.

WARME STOOM BEHANDELING
Bij een warme stoom behandeling wordt er een verzorgingsproduct in je haar gemasseerd, waarna je een tijdje onder een stoomkap doorbrengt. Door de continue toevoer van warmte komen verzorgingsproducten tot diep in de haarkern.

KNIPPEN
Knippen, het spreekt voor zich. Wij kijken naar jou als persoon. Wat past bij jou, wat wil je, hoe ziet je leven eruit?

FINISHEN
Finishen is het stylen van je haar. We zorgen ervoor dat het er perfect uitziet en geven je tips om je look zelf thuis te creeren.

COLORING
Een Semi Permanente kleurbehandeling geeft je haar een mooie kleur maar geen duidelijk zichtbare uitgroei. Het heeft tot 70% grijsdekking, dringt door tot in de haarvezel en houdt ongeveer 25 wassingen. Het kleurt niet lichter, toon op toon is mogelijk, of iets donkerder dan je eigen haarkleur.

Een Permanente kleurbehandeling is een kleurverandering van je hele haar. Het geeft 100% grijsdekking, dringt door tot in de merg van het haar en groeit na verloop van tijd uit. Je kunt je haar toon op toon laten kleuren, maar ook donkerder en lichter.

Met High – Lowlights kleuren we je haar op vanuit de tint die je haar op dat moment heeft. Highlights geven je haar een sprankelend, zomers karakter. Lowlights zorgen voor diepte , door donkerblond haar met roodkoperen Lowlights te bewerken krijgt je haar een heel ander effect.

WIMPEREXTENSIONS
De wimperextentions worden  haartje voor haartje bevestigd aan je eigen wimpers met een vrije formaldehyde lijm om de eigen wimpers niet te beschadigen.  De extentions blijven gemiddeld 6 weken zitten. Een refill na een paar weken wordt echter wel aanbevolen voor een extra mooi vol resultaat .

SPA MANICURE
Deze behandeling bestaat uit reinigen, nagels vijlen, nagelriemen verzorgen, schrubben, creme en handmassage inclussief het lakken van de nagels. Je kan ook kiezen voor de optie shellac .  De totale behandeling duurt ongeveer 30 minuten